Meggyes piskóta

2010 május 19. | Szerző: |

Egy igazán klasszikus recept, semmi extra nincs benne, mégis.. isteni finom ! 🙂

Hozzávalók

* 8 tojás
* 8 ek. cukor
* 1 csomag vaníliáscukor
* 8 ek. liszt
* fél csomag sütőpor
* meggy – ízlés szerint

1. Különválasztjuk a tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, majd lassanként hozzáadjuk a lisztet és a sütőport is.
2. A fehérjét kemény habbá verjük.
3. A habba forgatjuk a sárga krémet, óvatosan, össze ne törjön a hab. Hozzáadhatjuk a meggyeket is.

180 °C fokon készre sütjük (30-40 perc kb. sütőtől függően).

Íme:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!