Sztracsatella- muffin

Gyors, finom, és egyszerű. Kell ennél több?

Igen. Több meggy. Még több csokoládé.És kész is az isteni, felülmúlhatatlan, nem sokáig tartó MUFFIN – csoda 🙂

Hozzávalók:

* 10 dkg csokoládé

* 15 dkg puha vaj

* 15 dkg cukor

* 2 tk. vaníliaaroma

* 2 tojás

* 3-4 ek. tejszín

* 15 dkg liszt

* 1 tk. sütőpor

1. Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.

2. A puha vajat a cukorral, vaníliaaromával keverjük habosra, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat, jól dolgozzuk el.

3. A lisztet, sütőport és csokidarabkákat keverjük össze egy tálban.

4. Lassan adjuk hozzá a masszához a lisztes keveréket és fakanálra váltva keverjük jól el..

5. Előzőleg kibélelt muffin sütő mélyedéseibe kanalazzuk a tésztát és mindegyikbe ízlés szerint helyezzünk pár szem meggyet.

6. Kb. 30 perc alatt szépre- finomra sülnek 🙂

Nagyon finom még másnap is- ha marad belőle 🙂

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »